top of page

Fabriek Bouwen

Leerdoelen Het bouwen met kartonnen vormen op een platte ondergrond, zodat er een gebouw ontstaat met verschillende functies.

Het werken met papier-maché.Verschillende materialen gebruiken die door de toevoeging aan het gebouw van functie veranderen. Het zijn geen decoraties maar in de geest van het kind wezenlijke onderdelen om de fabriek te laten functioneren. Materialen Karton, papier-maché, verf, restmaterialen, lijmpistool en lijm. Inspiratiebronnen Fabriek CHV, fabrieken die worden gebouwd om te produceren, samen nadenken over een fabriek die nog gebouwd moet worden in de toekomst: Wat mis jij nog aan producten die in de fabriek gemaakt kunnen worden en wat jouw leven zou verrijken? Voor kinderen kunnen dit letterlijke maar ook emotionele fabrieken zijn. Onverwachte verwonderings elementen

  • Welke fabrieken zou jij nog gebouwd willen hebben? Wat mis je nog in de toekomst, Wat zou er volgens jou nog gebouwd kunnen worden?

  • Het kunnen ook niet bestaande gekke ideeën zijn, dat je dan laat zien in hoe de fabriek er uitziet. Alles wat je toevoegt aan je gebouw moet je ook een functie mee geven, praat daar samen over. De fabriek kan ook emotionele producten produceren.


LEEFTIJD

TECHNIEK

NIEUWE AANBOD!
bottom of page