top of page
Over ons
Wie zijn wij?
Kunst-Klas-logo.png
Wat doen wij?
 
Wij ontwikkelen en leveren kunstbelevingen, kunst- en cultuur onderwijs en begeleiding op maat, bij scholen, bedrijven en particulieren.

Bekijk ons volledig aanbod aan kunstprojecten en lees meer over Tableau Vivant. Vragen? neem gerust contact met ons op.


 

Tableaux-Vivant-logo-one-colour.png
Profiel foto.jpg

Maaike

Lonneke

Nicky

Maaike van Liempt

Vanuit haar achtergrond in kunsteducatie en haar ondernemerschap in educatieve leermiddelen heeft Maaike haar draai gevonden in De Kunst Klas. Graag ziet Maaike creatieve eigenschappen weer centraal staan in het onderwijs. Maaike is opgegroeid in Nieuw Zeeland en is een aantal jaren geleden teruggekeerd naar Nederland om de rijkdom van cultuur hier te mogen beleven. De rol van kunst in het ontwikkelen van culturele identiteit staat voor haar centraal in het leven. Bekijk Maaike haar Linkedin profiel.


 

Lonneke de Wit

Kunstdocent in het kunstvakonderwijs, workshopbegeleider van kunstprojecten voor scholen, ondernemingen en groepen geïnteresseerden, ondernemer en mede ontwikkelaar van kunstprojecten voor lagere en middelbare scholen, kunstbeoefenaar. Lonneke is altijd bezig om nieuwe wegen te bewandelen met kunstminnende mensen, groot en klein, om de Kunstbeleving te stimuleren en te ontwikkelen.  Bekijk Lonneke haar Linkedin profiel.


 

Nicky van Erp-
van den Nieuwenhuyzen

Onderwijskundige die gek van kunst is. Binnen de Kunst Klas werkzaam als mede-ondernemer en ontwikkelaar & uitvoerder van kunstprojecten binnen het onderwijs en ver daarbuiten. Nicky loopt over van de ideeën en denkt in mogelijkheden. Naast haar werk voor De Kunst Klas werkzaam bij de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (sector Muziek) als docent onderwijskunde &pedagogiek, stagecoach en onderwijs ontwikkelaar. Bekijk Nicky haar Linkedin profiel.


 

Tableaux-Vivant-logo-one-colour.png
bottom of page