Blind Tekenen

September 11, 2015

| Voor

Leerdoelen
Concentreren op dat wat je voor je ziet.

Zonder op je vel te kijken, zonder je pen van het papier te halen, in een vloeiende lijn je tekening maken, continu gefocust op het papier. Het resultaat is anders, anders dan de werkelijkheid, anders dan je verwacht. Met aquareltechniek licht en donker schilderen.

 

Materialen
Papier, stift, aquarelverf

 

Kunstenaars
Egon Schiele, Edvard Munch

 

Onverwachte verwonderings elementen
Je weet niet wat je aan het doen bent terwijl je aan het werken bent. Totdat je het resultaat mag bekijken, dat is altijd verrassend, even wennen. Je ziet in het resultaat ook hoe goed iemand gekeken heeft.
 

 

Tags:

Please reload

LEEFTIJD

Please reload

TECHNIEK

NIEUWE AANBOD!

Festival Van Het Levend Schilderij

1/6
Please reload